miércoles, 10 de septiembre de 2014

1a FESTA DE L'ESPORT A L'INS ANDREU NIN


 



El passat divendres 27 de març de 2015 es va fer la 1a FESTA de l'ESPORT de l'INS.ANDREU NIN, "l'AAFEsta"! 

Una activitat esportiva organitzada pels alumnes de segon curs del cicle formatiu d'Animació d'Activitats físicoesportives del nostre institut.

L'acte es va desenvolupar a les instal·lacions esportives del Patronat d'Esports del Vendrell, al camp municipal del Tancat, del mateix municipì i al pati delprimer cicle d'ESO de l'Ins.Andreu Nin. Es va comptar amb la participació de gairebé 400 alumnes de 1r a 4t d'ESO.

Durant tot el matí es van fer diverses activitats i esports, des de petanca fins a atletisme, bàsquet, handbol, entre d'altres.

La matinal va concloure amb un ball com a fi de festa al pati de l'institut amb una actuació conjunta. Finalment, tots els aprticipants van rebre una samarreta i un obsequi.

Ara, els alumnes de primer curs del mateix cicle formatiu estan preparant la 1a Jornada d'Atletisme que tindrà lloc el dijous 30 d'abril a les pistes d'atletisme del Patronat Municipal d'Esports.

Per concloure, des del departament d'educació física volem agraïr a tot el professorat implicat voluntàriament o no a la festa, la seva participació, els seus ànims i col·laboració durant tot el matí.

Gràcies!!!




1 comentario: